Selecteer een pagina

Symposium, Congres, Lezing, enz.

Algemeen

Opleiders (aangesloten bij CGO) en externe aanbieders/organisatoren wordt verzocht gebruik te maken van het nieuwste  aanmeldformulier SCLE.
Middels dit sheet wordt de informatie m.b.t. de activiteit beter geregistreerd en wordt de bepaling van de omvang (in EC) voor alle aanbod gelijk berekend.

Vanuit verschillende beroepsorganisaties bereiken ons verzoeken m.b.t. eerder verzorgde activiteiten, vooral in de behoefte aan controle op de daadwerkelijke uitvoering.
Opleiders / aanbieders / organisatoren wordt verzocht, de CGO-code te vermelden op het certificaat dat wordt afgegeven na afloop van de activiteit om controle door beroepsorganisaties te vereenvoudigen.

Verzoek: Stuur s.v.p. informatie/aanvragen voor activiteiten, die op onze website vermeld moeten worden, UITERLIJK 14 dagen VOOR de datum waarop deze activiteit wordt aangeboden per mail naar ons toe. Van informatie/aanvragen die ons later bereikt kunnen wij niet garanderen dat deze tijdig op onze website wordt geplaatst.

Geplande activiteiten

Staat een activiteit niet op deze lijst, dan is deze NIET aangemeld. Indien de activiteit eerder is verzorgd zou deze vermeld moeten zijn op de archieflijst ONDER deze lijst.

[ update datum: 5-1-2022 ]

Titel van het symposium/ congres/ lezing/ enz. Opleider (link) duur (in uren) Doelgroep: Code Datum
CIZ2022 NIBIG 98 uur (3,5 EC) alle zorgverleners CGO-NIBIG-2022-001 2-2-2022

Eerder verzorgde activiteiten (archieflijst)

Ten behoeve van beroepsorganisaties die willen controleren of een activiteit eerder verzorgd is geweest, hieronder een lijst met ‘nog niet opnieuw geplande‘ activiteiten.

[ update datum: 5-1-2022 ]

Titel van het symposium/ congres/ lezing/ enz. Opleider (link) duur (in uren) Doelgroep: Code Eerder verzorgd geweest op:
Deze lijst is nog leeg.